Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Tuesday, May 24, 2011

SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI ...

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Bloggeeeee...


Semalam dah join. Hari nie punye segmen bersambung. Ok jugak. At least ade isi kandungan jugak blog aku nie kan. Takdelah terbiar kosong jee. Sambung dengan segmen bro kite nie. Korang baca bawah nie.


Jadi sebab ade 3 movie yang boleh dipilih. Aku nak pilih cerita Pirates Of Carribean lahhh. Kenapa??
Of cozlah sebab aku nak jadi lanun.

Watak yang aku nak galas da konpem-konpem CAPTAIN JACK SPARROW, mesti korang tertanya-tanya kenapa kan??

Aku merasakan bahawa sifat Jack sendiri berada dalam diri aku. Dengan kata lain seperti ade chemistry yaww. Kira kalau aku galas watak nie takdelah nak jadi hipokrit membawa watak yang bukan diri aku sebenarkan. Kekalutan, serabut dan giler-giler memang perwatakan aku. Jadi tidak sangsilah kenapa aku pilih watak tersebut.

Even kalut-kalut pun, still CAPTAIN JACK tuhh. Bawak black pearl lagi. Sapa taknak bodo-bodo penerbit bagi aku bawa KAPAL besar. Hahaha.

8 comments:

zuwaidah said...

memang hebat watak CAPTAIN JACK SPARROW tu....

Ez0Lleee said...

@zuwaidah, saya hebat tak??

...:i'm ezza haniza:.... said...

komen komennnnn

fRaMe+LenSeS said...

Aiii.. Nadh baru selesaikan cita Pirate + Nur kasih. Kamu salah satu wataknya. Nt jemput la baca ya,. kalau rajin la.. :D

Nadh buat Pirates + Nur Kasih The Movie

ainol akasyah said...

hai..singgah dari blog abg ben..

Botak Juvana Bergambar dengan saya..eheeei

ainol akasyah said...

follower anda ke 200 woot woot

::Mastura Zakaria:: said...

jemput ke lokasi shooting...jangan lupa skrip..hihihi

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

ain dzaya said...

CAPTAIN JACK SPARRAOW merendah diri jap!
patutla ramai nak emek watak dia..ngeh3~