Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Thursday, March 31, 2011

100th Follower

YEahhhh...sorakan kepuasan selepas mencapai 100th orang follower(tak payah nak suke sangat laa..orang laen da beribu da..)..aku nak seronok jugak ape ko kesah..hahahaa..

TERIMA KASIH diucapkan kat korang yang sudi follow aku sepenoh keikhlasan hati..pade yang ikhlas tuhh..ikhlas2kan lah diri anda..huhu..actual.ly..aku tak taw na tulis pee..just thought want to make review for 100th follower..tapi tak jumpe pon blog beliau..na mengesan PESBOOK pon macam tak boleh jee...so..kepada    Aliaa Farhana..siler laa anda tinggalkan jejak anda dekat shoutbox saye taw...Na wat review pasal awak dan blog awak laa..hehee..

ok..till next entry..

Hari Taching sedunia..!!

Tengok tajuk entry nie..
bende nie berlaku kat SAHABAT BLOGGERS..

malas na cerita banyak korang tengok bukti-bukti nie..

nie mamat hafiz hafizol taching.. 

 mamat nie taching sambil berbungee(jiwang latuhhh)


aku pon tak terlepas untuk taching jugakk...

Pejam Celik...Dan Celik Lagi..

Ce korang try tutup dan bukak mate korang..takpon korang tekan refresh kat lappy,dekstop or watever yang korang gune untuk berBLOGGING..Now..aku rase sangat hepy biler dapat berBLOG nie even mule-muler aku rase memang malas na blogging nie..yelaahh..takut ADDICTED macam sekarang nie..Semenjak aktif sesangat nie dan biler dijemput masuk ke dalam SAHABAT BLOGGERS..wahh..makin ramai kawan aku dapat..seronok dapat kenal korang..Rase kalo bolee..Nak online je setiap saat,detik,waktu dan segala jenis perkataan yang sewaktu dengannye..

Daripada Follower kosong..kepada sekarang nie..dan moge mereka ikhlas membace hasil picisan daripada aku nie..Dan aku mintak maaf lee kepada sesiapa yang memollow nie sebab aku jarang online..yela busy kot study sekarang..nak nak menjelang final nie kan..tu pon aku cube gagahkan diri untuk menulis demi korang..kadang-kadang tuh seminggu 3-4 kali jee aku update..Sory sekali lagi sebab aku tak banyak menulis fakta2 menarik..im just being myself..wrote bout me..And sikit2 lee kalo fakta tuhh..aku nie jarang membace..



Dan mulai esok blog nie sudah beroperasi selama 2 bulan dan aku harap dapat mengumpul lebih ramai follower dan kawan-kawan macam KUNCI LOCKER,ALIA NATASHA,MAIRA QUEEN,AMAL ESPARZA,SYED HAKIM AL-YAHYA,NUR AMALINA ATHMAN,NOORFATAHIAH ZOHARDIN,SITI NORAIEN dan yang lain-lain lagi..Seronok berbual ngan korang walaupon just cakap-cakap kosong kan...

Tuesday, March 29, 2011

ADMIN FACEBLOG??!!

Yahh..aku na masok contest lagi..dan contest nie adelaa untuk jadi admin group faceblog di FACEBooK..

Kenape aku nak jadi admin???
Soklan killer uhh...ok..aku bagi jawapan...aku nak bantu rakan2 bloggers tak kire yang suda..sedang ataupon memang berada di atas..berbekalkan wifi yang 24 jam ader kat matrik aku nie..aku nak mengeratkan pertalian silaturrahim di antara bloggee2 nie..dan aku jugak mahu menambah rakan pen-pal ataupon apee sajee laa..makin ramai kite kenal..makin banyak bende yang kite akan tahu kan..biler da banyak yang kite tahuu..kite jugak bole berkongsi dengan mereka yang tak tahu..bia sume orang tahu..hahaha..letih aku bagi jawapan nie..agak2 cukup tak???

faceblog..pemangkin generasi bloggee mase hadapan...!!

Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman

Assalamualaikum dan Salam 1 Bloggerss..


Wahhh..superhero gelap nie ekot aku plak..mane aku dapat hero nie..haahh..dari Aslan punye bilog...rase na jalan2 kat situ kan..boleh plak jumpe batman gelap nie tengah membuat satu contest untuk disertai oleh sume para bloggee..Haaa..walaupon dompet QUIKSILVER aku masih baru dan belom mencapai umor setahun tapi aku still na join contest nie..wat backup..6t wallet tuhh rosak teros leh tuka tanpa membeli wallet baru..Dan objektif aku selain mendapatkan dompet polo nie ialah untuk menewaskan Aslan supaye die tak dapat..hahaha..tulahh sape swoh asik like post aku kat SB jee...

Wallet Polo yang MR.DARK BATMAN kiter na bagi nie bukan yang petaling street mahupon downtown danau kota...beliau yang bagitaw..bukan aku...Aku orang yang lurus..die tulis ori kat situ..Ori lee untuk aku.. 
: )


walaupon ade tulis ass..tak bererti dompet nie milik ko aslann..


  aku jee bole punggungi wallet nie laa aslann..hahaha..

Kalo aku menang contest nie aku rase aku teros pakai 2 wallet..bia tamak sikit menunjukkan betapa aku xna bagi kat aslann..hahaha..Kepada sesiapa yang iri hati dan tak nak aslan menang bole enter 
CONTEST INI--->kelik sini..

aku na tag 3 orang nie...

p/s : satu lagi..lisa aku punye yee aslann..hahaha..(gelak style setan)...

Selesai Satu Penyudahan...

Selamat Tengahari dan Salam Satu Malaysia ! Satu Bloggers..

Assalamualaikum w.b.t

Akhirnye selesai aku mengejaz template aku yang terbaru nie..letih woo..sampai x pergi kelas aku hari nie..Dan kerana aku da selesai membina blog aku nie..Nak jugee mintak komen2 korang tentang blog EZOLISFAEZ yang tak seberapa nie..Kalo tak sesuai aku ingat na pkai balik template lame tuhh..so..korang jom kritik..




p/s : pikir na pakai header ape plak..

SERANGAN TERHADAP AMAL ESPARAZA!!

Di Tengah Malm yang Hening di SB :

Wahhh..seronok+bangga+sedih=MENANG..hahaha..hari nie aku bersekutu bersama KUNCI LOCKER ,MAIRA QUEEN,SYED HAKIM AL-YAHYA dan ader r lagii untuk merampas SAHABAT BLOGGERS..Aim kiteorang untuk buat AMAL ESPARAZA nie untuk menyerahkan kuase beliau pade kami selepas beliau membuli Maira Queen nie..kononnyee kiteorang nie macam alien dalam WORLD INVASION tulaahh..Haha..dengan perpaduan kami semua..kami mampu untuk menewaskan sekutu2 AMAL ESPARAZA seperti KIRIN SELAMA PERAK dan HAZWAN MOHD...tewas ker mereka??hahaha..dan dengan satu langkah lagi lami berjaye menewaskan dan merampas tahkta beliau..hohoho..TAPI kami bagi balik lee kat AMAL ESPARAZA nie sebab kiteorang ta pandai memimpin macam beliau..da la hensem..machoo..baekk..tapi kuat kaco pompuan..:P

hahaha...

p/s : KSP bijak bermain kate2..
       AMAL ESPARAZA pemimpin berjiwa besar
       MAIRA QUEEN dibuli tapi penyabar
       SYED HAKIM AL-YAHYA yang nie penakut..hahaha
       KUNCI LOCKER mat jiwang yang jahat.
       Aku sape lah aku nie??

Friday, March 25, 2011

Hampeesss~~Kurang nyer Pembace Aku..**^^

haiyaa...sedih mengenang nasib yang malang..montang-montang laa den nie tak pandai nak mengarang..Macam takde orang nak bace hasil nukilan den yang cemerlang,gemilang dan torbilang nie..hahaha..Bukan pee..kadang-kadang bukak pon still macam takde komen sangat..bukannye giler traffic ke pebende tuhh sumee..tapi traffic FREAK jee..haha..nak jugak jadi macam Abang Ben Ashaari tuhh(jangan tersedak bang ek..)..haha..tapi...

Beliau rajin menulis..bole dikatekan setiap satu jam entri baru die menerjah je dashboard aku..seronok biler entri abang ben nie jee kua..yang lame pon belum sempat bace da kua yang baru..haiyaaa...abang ben mane mari idea mahu tulih-tulih nie..aku nie da naek kematu kepale hotak nie tak tau na tulih apee..

adee sorang lagi menjadi pujaan hatiku..Yuyu Zulaikha..wahh..suke betol aku jalan-jalan kat blog beliau..entri si miss kupu-kupu nie kadang wat aku berdekah sorang..weeiiii..YUYU ZULAIKHA ajarlee sikit care penulisan yang betol..Cewahhh..hahaha...

Apebende jela yang aku ngomelkan nie..korang layankan sajee lee yee..

da~~~

Thursday, March 24, 2011

Kudin..Kenapee Kau Cover Wedding Artis Tak Ajak Aku!!!!

Alahaaiiii..dengar dari tajuk entry macam aku nie maha hebat plak na cover untuk wedding artis kan..Tapi kat sini aku berbangge kerana mempunyai kawan macam Budak Kudin nie..Beliau sudah berjaya mencapai dan merealisasikan impian beliau nie untuk menjadi PHOTOGRAPHER...Tabik spring lee kat luu...Din,kau da berjaya ke NEXT STEP..haha..Dan Beliau suda memuat turun gamba2 cover wedding Siti Sarah dan Shuib..Even cover busana jee kan..at least dapat jugak..Pasni boleh shoot wedding kakak aku plak an..hahaha...
Korang berminat dengan karya NAQIUDDIN MUHD..Kat sini aku sertakan serba sikit hasil lukisan cahaya beliau...






Nak tahu lebih lanjut???
Korang boleh ke blog beliau..
BIENVENIDA@naqiuddinmuhd.blogspot.com...

Tuesday, March 22, 2011

Kekejaman Cerita Kartun!!!

Kat sini ezol na ceritakan tentang cerita kartun yang ganas dan dah habis kejam storyline nyee..Tajuk kartun nie sangat lee harmoni namenyee iaitu ,HAPPY TREE FRIENDS..name da habis kiut kan..hahaha..jangan tertipu dengan tajuknyee sebab citer nie memang horror abis ala-ala cite SAW camtuhh..takpon cam cite WRONG TURN tuhhh..cume dalam versi kartun lee..nie antara name-name karakter comel uhh,GIGGLES,LUMPY dan SPLENDID...haaa..name pon da cute gler kan..Tapi cite nie just short story lee..durasi die dalam 5 minit satu cite..kalo berminat nak lihat kekejaman mereka bole pergi SINI..Takpon masok jee youtube..Confirm adee..


Ezol nak tekankan bahwa cite nie bole ditonton oleh 18 taun ke atas..bawah2 tak bole..tak sesuai..takut terpengaruh...


nie haa keluarge mereka..kiut kan..

bukti kekejaman lumpy secara tidak sengajee..

habis muke giggles yang comel uhhh...

Assalamualaikum...Dan Terima Kasih Sudi Membace..






Berhabuk..

Tepi..tepi..
Na kemas blog nie..
da berhabuk sangat da nie..da lame tak bukak dan tak update..
bler na update takde idea pulak..T_T..sodey3..

Dat's all folk..(dengan nada looney tunes)..

Friday, March 18, 2011

Durian Runtuh!!!

Kepada sume penggiler DSLR(Digital Single-Lens Reflex)..

Tadi aku usha2 harge nikon d90..Dan sedang2 usha..harge kamera tersebut sedang jatuh gedebuk(aku tak taw lee kalo aku orang last yg taw berita nie)..dari Rm4,688 ke Rm3,495 untuk d90 serta kit set nye..kalo body sajee arge nyee Rm2,585..adusss..na korek duit na beli d90..T_T...

korang bole check kat sini..tak pun sini..

 sekali dengan Nikon AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR Lens

body jee..

P/s : harge untuk pembelian online..tak taw pulak kalo cash n carry..agaknyee lagi murah kot...

Sunday, March 13, 2011

ADA BERANI DIREVIEW??

kelik header nie ntok join..

Kenapa kalian minat untuk review blog kalian?

Aku berminat nak join segmen nie sebab aku nie bloggee baru dan masih jauh lagi perjalanan aku di dalam dunia it walaupon aku nie bole lee tahan celik it kan..aku masih lemah dalam hasil penulisan aku nie..so,aku perlukan kritikan dan sokongan untuk menghasilkan entri yang POWER dan dapat menarik perhatian jugee menangkap emosi2 pembace..

Aku jugee na taw pendapat commentor nie tentang kekemasan blog aku..header aku yang masih keanak2kan..so,kalo adee yang leh tunjuk ajar untuk header lebih mantap..itulah sebab kenapa aku minat untuk blog aku direview..DAN AKU MENYAHUT CABARAN "ADA BERANI DIREVIEW".

Komen aku untuk blog Melayu Frustasi adalah blog anda kemas,hijau dan template yang menarik..minta tunjuk ajar dari kamu..

AKU SUKE KATAK HIJAU ITUHHH...

Kemalangan Paling Kreatif..

Korang..aku na tunjuk kejadian kemalangan yang pelik dan kreatif..Jom usha-usha..

weihh..knapee langgar bumbung mak nyah...

Jatuh dari kapal terbang agaknyee..

angkat bende bersayap nie dari kete aku...

AMARAN : JANGAN BERLUMBA

Yang nie time aku terlewat bangun..bot tuhh tinggal aku..so....

Selepas nos yang digunekan berlebihan..

P/s : Gamba2 nie diambil dari Google image dan suda pastinya dari luar negara dan confirm bukan malaysia..aku tau malaysia were the good drivers..kite tak bawak laju2 kan..!!!

Final Test!!

Sedang mase berdetik..aku sedang menghitung hari untuk menyelesaikan kerja2 terakhir aku dan juge untuk final exam PSPM2 yang mendatang..Dan aku berharap supaya aku dapat menyudahkan perkare2 tersebut dengan cemerlang dan gemilang..aku memerlukan sokongan korang sume untuk meningkatkan moral aku sebelum menempuhi Final aku di sini..

Doakan aku supaya aku berjaya menghadapi FINAL EXAM aku itu yeee....Dan aku doakan kepada semua calon PSPM2 agar dapat menjawab dengan cemerlang..


Saturday, March 12, 2011

Cukup Sudah Satu bulan...

Assalamualaikum kepada rakan2 bloggee..

Disini ade sedikit PENGUMUMAN bahwa blog EZOL IS FAEZ sudah mencapai usia sebulan..Seronok walaupun masih kurang perhatian daripada blogge laen..tapi aku still gumbira melihat blog yang aku bina dari zero,at least suda mempunyai sedikit2 follower sekirenye nak dibandingkan dengan bloggee yang laen kan..

Dan aku sangat2 lee berTERIMA KASIH kepada kawan2 bloggee yang support aku dari belakang sebab tanpe mereka2 nie..aku sendiri tak taw lee na tulis hapekan..

And beriban TERIMA KASIH kat iqbalhakimi,amirah anorah,cikgu suraya dan bloggers2 lain..

1 bulan suda..

Friday, March 11, 2011

Henshin..Bertukar...

Hiyarrkkkk..henshinn..haha..aku berani bet korang kenal dengan bende2 nie..dan aku pasti korang jugak pernah dengar rider kick,henshin atau rider punch apebende tulahhh..anak2 atau adek2 korang even korang sendiri mesti pena tengok hero2 jepun nie dekat kaca tv korang..Namer2 mereka pon macam2 ade..DEN-0 lahh,Kabuto lahh,V-3 lahh,bla3..Hero2 jepun nie bnyak mempengaruhi budak2 dan remaja2 kini untuk menjadi macam mereka (macam kawan aku x habis2 sebut HENSHIN..konon2 nak bertuka lee)..Ade jugak yang sanggup habis beriban-riban na beli koleksi action figure KAMEN RIDER tersebut..Ade jugak yang sanggup habiskan duit makan kerana nak beli dvd hero jepun nie..Kenapa??soalan nie korang kena jawab @ selidik sendiri..

otaimer kamen rider..

Cerita kamen rider nie da bertahan lamee daa sebab korang asik sokong cerita nie..so takde sebab TOEI animations na berhentikan siri cerita nie..Kalo tak silap aku mase aku 7 taun pon cite da ditayangkan..dan aku pon tak terlepas menyaksikan aksi mereka di kaca lappy aku..

Moden punyee..

Sekarang nie da beranak pinak hero2 kesayangan korang nie..da siap ade era2 mereka sendiri..

korang tengok sendiri lee keluarge mereka yang besa tuhh..

So,kesimpulan nyee cite2 begini lagi hebat dari cite2 melayu kite kecuali cite P.Ramlee..

p/s: aku cabar korang g jerit HENSHIN kat public kuat2..sape yang brani buat aku bagi singgit.. :-p

Thursday, March 10, 2011

KATEK EXPLORER

Haa..Kat sini..ezol na join SEGMEN KATEK EXPLORER oleh cik puteri katek..wahh katek betol beliau nie..hahaha..Jangan marah yee puteri..6t kene kawen ngan putera katak..


Ezol suke satu entri cik puteri katek bertajuk "AKU KENA BOM!!!CILAKAK.....

Entri nie kan berkaitan sejenis cokelat dynamite yang kaler biru tuhh..beli kat kedai seposen due..huhu..Anak buah cik katek ( namee tacha ) panggil cokelat tuhh cokelat bomm..wahhh..memang ketawa bergolek2 atas katil mase aku bace entri tuh...review balik,anak buah cik puteri nak cokelat tuhh..tapi beliau xtaw cokelat bom tuhh hapee..dan juge dari anak buah beliau baru cik puteri nie taw dynamite=bom..(sebenarnyee aku baru jee bace selepas nampak segmen ni..Dan selepas mencari jumpe lee entri kelaka kelaki nie..)

Nak bace entri tersebut picit SINI..

Dan sedikit pendapat ezol bout page PUTERI KATEK nie..Blog beliau sangat childish sesuai dengan gelaran beliau PUTERI KATEK..Ezol suke header beliau yang dihiasi princess kartun MARIO BROS tuhh..Blog PRINCESS KATEK nie jugak simple dan mudah lee na kelik sane sini..tak serabut..kaler yang PUTERI gune jugak agak matching dan menarik minat ezol..I SWEAR I LOVE IT..

PLEASE PUTERI..I WANT MORE KELAKA KELAKI STORY...


p/s : kenape cili boh..kenape?????????

:-)



Wednesday, March 9, 2011

Miss Librarian Follower Ku ke-50!!!!

Huray2..Huray3...(lagu allayarham Sudirman)
Follower ezol da mencapai 5000..Seronok..haha..Seperti Terkezut tersentak tersepak pon adee(da swoh org follow memang r kan)..

Follower ezol yang ke 5000 nie tak laen dan tak bukan Miss Habibi Hamid(miss ke??)@Khumaera ismail@Miss Librarian..ezol da buat kunjungan balas ke blog beliau yang bercirikan fashion muslimah nie..dan beliau juge sedang mengadekan contest beliau yang ke-3(katenyer)..na enter contest leh klik sini..

selepas menskodeng2 kejap blog miss khumaera nie(aduss susah tol na eja name beliau)..ezol dapati(skema plak) entri beliau simple tapi seronok untuk dibace walaupun boring..tipu jee lah..kaler pink plak tuhh blognyee..beliau memang addicted kepada fesyen2 tudung dan kecantikan diri lee..sehingge banyak ezol tengok entri beliau berkaitan perkare tersebut..Tapi ditekankan disini 
JANGAN USHA BELIAU
kerana die suda berpunyee..hehe..

kelik gamba ntok ke blog beliau..

DA DA ADIOSA...

New Life..Revolution Begin..

Ahh..hola3..Aku kembali..Hiyarkk(menjerit macam otromen)..hehee..Aku bakal menjegah ke kehidupan yang lebih berliku selepas matrik..insyaallah kalo takde pape halangan 22.4.2011 bakal menjadi detik kegemilangan aku..Selepas itu jugee aku bakal bergelar bloggee sepenuh mase..wahh..seronok2..dan jugee bakal bergelar seorang yang berkarier..karier apekah???aku pon tak tau lagii..sebab aku ingatkan na keje jee kat kedai seperti AL-Ikhsan tuhh..senang..dekat plak ngan umah..xyah susah2..leh makan kat umah..kan da saving macam tuhh..betol tak??Korang pon tawkan kos sara diri kat u 6t sangat tinggi..so,at least aku leh lee tampung2 sikit gune duit kerje aku..ringankan beban parents aku...



Dan aku rase after dapat gelaran bloggee sepenoh mase tuhh..aku na merevolusikan blog aku nie kepada tahap seterusnye sebab sekarang nie aku memang tak sempat na buat..sibuk sangat lee..esaimen lee..na study lagi..kene pulak dengan final da tinggal tidak lebih 1 bulan pon..so,aku kena berusaha lebih keras untuk merevolusikan diri dan blog aku nie..So,kawan2 doakan lee IZZUL FAIZ BIN RAMDZAM nie supaya berjaya yerr..

Thanks For Support Me and Follow me..

Tuesday, March 8, 2011

Aku Dan Dia..

Hari ni ezol nak feeling2 sikit..sebab da lame da tak berjiwang2 kan..Bermule lee sebuah cerita yang berakhir dengan ending yang agak sedey lee..Ezol kenal seorang budak nie kat MYSPACE..Name die YASMINE BT SALLEH..die sorang yang baek,cantik dan manje..mule2 kenal aku just im kat ms tuhh biase2 jee..yela na kawan..pastu ak da tak gune ms dan beralih kepada FB plak..lame gak kami lost contact..dan selepas sekian lame,ezol pon contact lee balik using fb..dapat dan berbalas..tapi MALANGNYEE die same sekali tak kenal aku..argghhh..tidak!!!!Kami pun mulee berkenalan baek..Tapi kan die terkejut sebab aku taw sume pasal die (kan da pernah kenal sebelum nie)..

Aku cube la untuk usha balik my ms.Yasmine(MYNE) nie..kiteorang jus contact gune fb jee..sebab pade mulenyee die memang tak suke bagi number kat strangers nie(katenyee)..da seminggu kiteorang kenal..Myne nie pon kasi no diee kat aku..WAHHHH..aku da gumbira sakan daa..seronok2..bermulee lee cerita kami berdue disini..

Aku balik lee kat kolej aku..mase nie myne blom belaja lagii..die still duk kat umah tggu nak sambung blaja kat college aviation kat bangi..Aku cakap nanti die sambung blaja bole lee na jumpe sebab kat KL kan..aku area KL aku kenal lee..sebab dak myne nie dok kat johor bahru..aku memang tak kenal lee..baru sekali g sanee..2 pon ngan parents aku..huhu..continue with the story..aku pon start lee supersavers dengan myne the cutest nie..tiap malam2 aku contact myne..aku tak kesah abis duit untuk die..sebab die cinta aku..dan aku taw itu..kiteorang gembira..bergaduh..baek balik..aku bahagia dengan diee(belom ade relationship lagii)..

Ade satu malam tuh..aku col die and die da tido..aku wat2 lee taching ngan myne..sebab aku da wat ss kan tapi sebaliknyee..die pulak taching ngan aku sebab mase die tengah cakap2 aku letak macam tuhh jee..Kesian kat myne..I'm really sorry bout dat if u read this..kami perang dingin gaklee slame beberape hari selepas aku dapat tambat hati die balik..mase die maafkan aku tuhh..aku da takde words na gambarkan perasaan aku..haru ade..gembira adee..nak nangis pon adee..seronok sangat pon adee..perasaan aku da bercampur baur da mase tuhhh..heee..

Saye sukee awak sangat2..

TO BE CONTINUED..

p/s : aku ade banyak keje lagi nie..6t aku sambung balikk..

Saturday, March 5, 2011

Wifi Di Mane2...?!!

Hel0 all..huhu..wifi..??ape tuh??macam best je dengar kan???hehe..entri aku kali nie na cakap2 sikit bout' WIFI..sekarang nie dunia da tersangat maju..kemajuan teknologi tersangat lee pantas daripada perkembangan manusia..so,dengan kemajuan yang ad,tercetus lee wifi di merata2 tempat kan..??



Semasa entri nie ditulis pon,aku sekarang menggunakan wifi kat MCD banda Hilir di Melaka..wahhh..seronok betol aku dapat berblog even aku sekarang sedang bersiar @ berjalan2 dekat sini..at least dapat jugak aku online kan..haha..sekarang nie kalo kite perhatikan even kat hotel budget pon dorang da masukkan wifi untuk kemudahan si pengunjung..Xyalee nak na g cc ke hapebende sume tuh..N kalo tengah makan pon korang leh still na online kan..haha..bes2..



P/s : Kalo korang isi minyak kat petrolpump pon korang still leh jugak kalo na online..Dan aku rase pada masa hadapan lee kan..kite leh online even dalam hutan..sebab da satu malaysia government kite letak wifi kann..

Friday, March 4, 2011

Randomly...

Hye3..
Lalala..Gumbiranye dalam hati dapat beristeri-isteri..haha..takde makne nye na beristeri beb..blaja pon belom habis na kawen pulak kan..=,='..memang takde makne nyee lee..huhu..actually rini aku nak pergi hang out kat melaka..h0h0..bes lor dapat kluar dari KMJ nie even sementara lagipon final exam aku pon da dekat kan..so,kena lee enjoy n release stress sikit..baru seronok nak menelaah ilmu sebelum terjelangnyee final aku yang tinggal 3 minggu dari sekarang..But,in other hand,sedey lee jugak bler aku kena lee meninggalkan lappy aku nie wat sementara waktu..so da jelas lagi berTORCHLIGHT yang blog aku memang takkan diupdate LAGI untuk mase 2 3 hari nie..Sedey Wooo..huhu..

sediy tol dak nie na tinggal blog die..

And satu lagi aku menunggu detik untuk mendapatkan sejibik kamera DSLR tuhh..korang pon taw yang DS sekarang menjadi kegilaan dan trend budak2 kolej sekarang..Yang aku tak pastinyee yang dorang gaye lebih tuh..pandai ker na gune ke jus placing jee lebih..kan..kan..kalo setakat picit butang snap tuh aku bagi anak pacik aku yang umor 2 taun pon pandai..taw ker mereka tentang ISO,aperture dan shuttle speed tuh???
itu menjadi tande tanye untuk aku..aku bukan nak cakap apee kan..setakat na g mall bawak DS tuh na buat apee??wahhh..aku pon jadi meluat@jeles(sebab xde 1..haha) sebab mereka2 yang bergaye lebih2 nie..tawke mereka yang ISO dan sume function2 DS tuh sume berkaitan untuk dapat imej terbaek!!!!
Fuhhh..emo..emo..Tah pape la aku nie kan..??!!!

nak..nak..dan nak..

p/s : aku pon tak pandai sangat bout DS nie..jus meluahkan pandangan..PEACE..

Cerita Si Suami Isteri!!!

Weii..kat sini aku der satu cerita na kongsi..aku tak hingat aku bace ceritera nie kat mane ntah..

Cerita tu bermule macam nie taw..Ade sepasang suami isteri nie da hidup bahagia selama 2-3 taun dorang kawen..memang da sweet habis lee dorang nie..Nak dijadikan cerita lee kan..dorang nie pon gaduh2 lee..sampai tak bercakap lee satu hari tuh..

Malam nyee sebelom dorang nie na tido lee kan si suami nie tinggalkan satu nota kat bawah bantal si isteri yang berbunyi "Esok kejot i na pergi kerja".Dan lepas tu suami tu tido lee..

Pagi esoknyee si suami pon bangun lee..Dan die tengok lee jam tukan.."adusss..na pukul 11 pagi da nie",detik si suami..Lepas tu si suami cari isteri die dan tanyee la kan nape tak kejut die pergi keje..Si isteri jawab,"Kan i da kejut u..tak percaya g lee check bwah bantal u".Si suami balik bilik g lee tengok bawah bantal die..Adelee sekeping nota bertulis "abang bangun..da pukul 6.30 pagi..solat,siap2 dan pergi keje".

Si suami : #%^&*()..

Hehe..Tak kelaka kan..:)