Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Tuesday, May 24, 2011

Doodle Noodle aku da siap..

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Bloggee...

Hauchakkkkkk!!!! Siler lihat ini....

Ribuan terima kasih kepada saudara YAZID TORPEDO kerana beliau sudah menghasilkan doodle yang kiut ala-ala aku nie. Terharu pulak bler tengok doodle @ noodle(aku panggil) ini. Serius kiut giler. Aku rase korang memang da lame demam doodle nie kan. Aku jee yang lambat update. Kalo korang da siap bersawang dah kan? 

Korang boleh tempah dengan YAZID TORPEDO dengan harga :-
  • RM5.00   - 1 karakter
  • RM10.00 - 2 karakter ke atas tak termasuk background.
Kepada korang-korang yang beluom ade doodle sile jeles sekarang ye. Kepada yang da ada wat ignore jee. Hahaha.

Sile masuk blog beliau untuk tempahan.

7 comments:

man yusoef said...

ok serius sgt jeles! haha...tak reti aku wat doodle pakai photoshop ni...nak edit ape2 pki ps pon terkial-kial...sob sob

Ez0Lleee said...

man : aku pon x reti jugak..aku mintak tolong yazid torpedo buatkan..kreatif glerkan???

PinKy MoMMa said...

dodoi yg sgt cumel ;)

slm kenal dik..sis folo sini ya..
eppy blogging..

Ez0Lleee said...

@pinky momma baek teros dodol je..bole makan...time kasih la kak oooiii..heheehee..

Cik Bunny said...

cantiknyee background putih melepak XD (kasi doodle jeles :p )

Ez0Lleee said...

@cik bunny nanti dodoi tu nangis...saye x..hehehe..

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

oke aku jeles !