Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Wednesday, May 25, 2011

Pencarian Bloglist EZOLISFAEZ !!!

Assamulaikum w.b.t dan Salam 1 Bloggee..


Mari mari mari. Jom join bloglist ceq. Nie baru pertama kalinya aku na buat bloglist supaya korang senang sikit nak BLOGWALKING kan. Senang jee nak join. 

Syarat-syarat dan panduan nye :-
  1. Korang wajib foolllowww blog EZOLISFAEZ. Kalau tak kenal macam mana aku nak letak kat bloglistkan. Dan sunat LIKE blog nie. Tiada paksaan untuk ini.
  2. Copy dan paste banner kat atas kat entri.
  3. Buat entri bertajuk "Saya Maw Join Bloglist Ez0LisFaez".
  4. Bagitaw kenapa nak join bloglist nie. Tak best la kalau kosong jekan.
  5. Tag kawan-kawan korang seramai 2 orang. 2 orang je wa cakap lu.
  6. Tinggalkan url korang kat ruangan komen yee.
Tarikh tamat aku tak taw laa. Terbuka lah selagi aku tak bagitau ape-ape keyh.

Dan sape yang join bloglist EZOLISFAEZ nie akan diREVIEW secara berperingkat-peringkat.





6 comments:

Ratu Tak Cantik said...

kau boleh blacklisted aku skrg...sebab aku malas nak buat step 2,3,4 dan 5.. aku buat 1 dan skip terus ke 5

http://ratutakcantik.blogspot.com
hehe
:p

...:i'm ezza haniza:.... said...

nak join :P

yad'z said...

hehehe

alin said...

join^^
http://alinfazleen.blogspot.com/2011/05/saya-maw-join-bloglist-ez0lisfaez.html

Ly_Tulip said...

juin sini...sempat lg x???kalo x semapt pon nak juin gak...huhu

http://lytulip.blogspot.com/2011/06/saya-maw-join-bloglist-ez0lisfaez.html

:)

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

kehkehkeh. aku suke komen 1st ^^