Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Monday, April 11, 2011

Kalau Aku Itu Dia Versi Malam..

Assalamualaikum dan Salam 1 Bloggee..

Seribu kemaafan dipinta dari kedua-dua pemilik blog Golden Rose dan Chaiyok-Chaiyok..Sebab lambat post kritikan nie..Bukan sengaje..Tapi ezol memang busy sekarang sebab final exam..nie pon curi mase sikit untuk update untuk korang..
Taknak cakap banyak kat sini..Kite terus pada sesi kritik...

Golden Rose

~Background yang simple dengan kaler biru-biru yang menjadi kegemaran penulis di sini..
~Header yang sangat simple tapi warna tak masuk dengan background..pastikan ianya matching supaya lebih attractive..
~Penulis tak suke sangat widget yang berlambak-lambak kat sidebar tuhh..menganggu pulak tumpuan kan..pastu jauh gile nak kene scroll..
~takde SHOUTBOX..Susah nak tinggalkan jejak dari readers..
~kurang kemas..

Chaiyok-Chaiyok

~Header kalau boleh nak kreatif sikit lagi yee..Crowded sangat dengan gambar-gambar kamu..
~Blog nie ezol rase agak kemas lee..mungkin da dimakeover kot..sebab lambat sangat join kot..hehehe..

itu sajee kritikan ikhlas sambil membina dari ezol...

5 comments:

Tasha said...

kritikan yang membina nampaknya~

yad'z said...

uhhh.. sangat membinaa.. macam bangunan doploh tingkat.. hehe.. all the best in final exam yepp..

Cik Cempaka said...

kritikan yg boleh di ambil tauladan , hihi ^^

CikTomyam said...

cik tomyam singgah..dari UBM..nice belog ^^

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ohayou^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
btw, nice blog :)
Thanks~