Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Friday, April 8, 2011

BEN ASHAARI MMG GILA LA KOT ...

Assalamualaikum dan Salam 1 Bloggee..


Ini hari aku join segmen terbaru Bro Ben kite nie..Korang tengok sendiri tajuk..Beliau suruh..bukan aku yang nak begitu..hahaha...Nak join..picit lee abang tough tuuu...

Aku suke masuk melepak dekat blog Bro Ben Ashaari nie sebab blog beliau lee antara tempat pertama yang aku baru join segmen..Macamana aku boleh join???Itu disarankan oleh Miss YUYU ZULAIKHA kite merangkap anak buah BEN ASHAARI nie..Mentor beliau lee kirenyee..

Second..Aku Suke lepak sini sebab entri beliau jee laa yang asyik menerjah dashboard aku..naek menyirap pulak kan..Siap minum air sirap lagi uhh..Terfikir jugak mane lee orang tuee nie dapat idea sampai pat kali betor(bahasa Terengganu..) entri keluar kat dashboard..

Ade lagi..korang nie..Tak habis lagi sebab dan muyabab nye(ape seyh wat perkataan sendirik)..hahaha...Blog Abang Ben jugak tempat pencetus idea nak menulis..lagik-lagik lepas tengok cop mohor beliau tuhh..Kadang-kadang otak da berair tak tau nak tulis apee..selak kat dashboard..Cari Santai Bersama EzolBEN ASHAARI..cari entri-entri best..bace dan cari punca untuk menulis..

Nak satu lagi bolee???Kat BloG BEN ASHAARI lee kalo nak cari traffic pon..cakap traffic freak..Post comment kat situ pon..kadang ade jugak yang menerjah ke sini..Kalo masuk segmen kat Blog Bro ASHAARI jangan cakap lee..Bergegar-gegar orang terjah blog aku nie..

Sekian..Yang Pemalu~~lalala

4 comments:

Golden Rose said...

salam perkenalan...kita satu group utk kritik blog...kritikan d blog sha hanya utk suka2....jgn amik ati ye....jemput singgah blog sha....

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/04/golden-rose-vs-ezol-is-faez-vs-chaiyok.html

nananaDya said...

http://nananadya.blogspot.com/2011/04/chaiyok-chaiyok-vs-golden-rose-vs-ezol.html

dwaty said...

selalu tak sempat join... ni bila tarikh tutup??/

cik pulau said...

tahniah menang..^^,