Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Friday, April 1, 2011

Followlah I !!!!!

Follow me..i follow u back..Wat the heck man..Korang kalo nak follow..biar follow dengan ikhlas..Kenape hanya nak cari follower korang terpakse meninggalkan jejak kat shoutbox sampai macam tuhh sekali..Oooppss..soriii..terEMO sangat..

Assalamualaikum W.B.T dan Salam 1 Bloggee..

Aku nak bercakap sikit pasal isu yang memang HOT di kalangan bloggee sekarang..Ye..aku taw aku tak FoFular lee broo..haha..Tapi still nak cakap tentang isu nie..Firstly..aku selalu nampak bende nie kat shoutbox..kalo bukan kat shoutbox aku sekalipon..Bende nie memang berlambak kat mane-mane blog laen..Ape yang best kalo seseorang pembace@follower korang follow sekadar follow..Tapi langsung takde function..Yee..Bilangan pembace..Tapi kalo sekadar follow tapi tak membace dan tidak meninggalkan komen..Ape point korang menulis..Ape ekspresi korang apabile korang menulis tapi takde respons..Sedih tuuu..Budaye nie memang da lame muncul sejak sistem perBLOGgan nie direka..Ape follow me ..I follow u..Wehh..baek pakai ubat gigi Follow Me lagi baek lee...Gigi pon putih berseri berkilau-kilau..

Kat sini..aku nak pesan dekat korang yang baru mahupon da lame menceburi bidang nie..Follow biar ikhlas..Siler follow dan bace..Taknak komen..takpee..at least bace entri2 yang ditulis..Kecik ati penulis biler dapat tahu yang takde sorang bace entri diee...Seriusly aku cakap kat korang..Takde kemajuan pon korang buat macam tuhh..Ape yang penting adalah kualiti..bukan kuantiti..Kuantiti tidak membawa makne jika tidak mempunyai kualiti..Ok..Itu jee na bebel hari nie..Sory kalo terkasar bahasa..Emo sikit..Heeee..

Selamat Membace Dan Beramal...

3 comments:

zyra toink toink said...

weauuuuu.. cik abang ni marah nampak.. uhuk~

...:i'm exxa haniza:.... said...

hahaha...betul2..kuantiti tak bawa makna ape2..

Ez0Lleee said...

zyra : ehh..takde marah r..hehehe..
exxa : thanx menyokong..