Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Thursday, March 31, 2011

100th Follower

YEahhhh...sorakan kepuasan selepas mencapai 100th orang follower(tak payah nak suke sangat laa..orang laen da beribu da..)..aku nak seronok jugak ape ko kesah..hahahaa..

TERIMA KASIH diucapkan kat korang yang sudi follow aku sepenoh keikhlasan hati..pade yang ikhlas tuhh..ikhlas2kan lah diri anda..huhu..actual.ly..aku tak taw na tulis pee..just thought want to make review for 100th follower..tapi tak jumpe pon blog beliau..na mengesan PESBOOK pon macam tak boleh jee...so..kepada    Aliaa Farhana..siler laa anda tinggalkan jejak anda dekat shoutbox saye taw...Na wat review pasal awak dan blog awak laa..hehee..

ok..till next entry..

10 comments:

ain revival said...

tahniah ezol...:)

nelly said...

Tahniah !

Ez0Lleee said...

thanx ain revival..

yad'z said...

ketahniahan kepada anda.... nanti aku carik gali sape insan malang nie ek.. ahahaha.... :P

yad'z said...

cer tengok nie....



http://thealiaa.blogspot.com/

nur amalina athman said...

tahniah2..tapi ta dpt nak kesan laa..

Ez0Lleee said...

thanx kerana sudi menjejaki untuk ezoll..

muniraksasa (; said...

ensem bole la ramai follower.

aliaa farhana said...

eh2....name saye di sebut2...heee~ dah tgal jejak kat shoutbox...hee~

Ez0Lleee said...

munira : raksasa pulak..=,='

aliaaa : muncul ponn..