Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Tuesday, April 5, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random Giveaway


Assalamualaikum sumee..
Hah sini ade ole-ole sikit untuk korang dari miss YUYU ZULAIKHA nie..
Beliau ader buat FERRARI FERRERO RANDOM GIVEAWAY untuk peminat beliau..
Dan beliau nak korang review sikit pasal blog die..tak yah panjang-panjang pon sebab name pon random..die menggunakan apebende tah untuk memilih pemenang..name pon random kan..

Aku pulak nak review blog beliau..Sweet giler beliau (bukan beliau..haha) punye header..cute molek orang terengganu cakap..hahaha..dan entry beliau aku suke bace sebab kelakar..suke bace tapi jarang komen sebab tenet slow lee sayang..haha..nanti ezol komen ek kalau tenet da laju tau YUYU ZULAIKHA..hehehe..

p/s : na enter giveaway nie..siler picit kepala cik YUYU ZULAIKHA laju-laju...

4 comments:

tomatokering :) said...

kalau menang bg la sikit ek ! hehe

btw , nice blog :D

Ez0Lleee said...

Tomato : taknak..:P..hehehe

solo molo said...

pok amai amai...
belalang kupu-kupu...
join giveaway yuyu...
mana tahu menang ferrero satu...


sape nak menang ipad 2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

yad'z said...

gud luck... =)