Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Tuesday, April 5, 2011

Aku da Jumpe Group akuu!!

Asssalamualaikum dan Salam 1000 BLoggee plak..!!

hehehe..aku baru jee online dan check lee blog aku..
alangkah terkezut nye aku selepas melihat ramai bloggers2 laen datang meninggalkan jejak mereka kat SHOUTBOX aku..dorang cakap dorang dari Group 10..
Ok..aku tertanye-tanye group???Group ape plak nie kan...Baru aku taw itu adalah group yang dibikin dari segmen ABANG BEN ASHAARI kite rupenyee..Jap..Aku group mane plak nie..tercari-cari lee aku kat dalam blog BA nie..selongkar punye selongkar..tanyee punye tanyee baru aku taw aku dapat nombor jersi WAYNE ROONEY..hahaha..

AKU GROUP 10 la korang....

4 comments:

ima miszu said...

yeayy! yeayy! same same ima un group 10.
jom bergegar gegar XD

yad'z said...

belurrrr..... *sebab tak join.,. ahhaa

Ez0Lleee said...

yad'z : hahaha..join r..sempat ag kot...

waN Mohd Salim said...

x de mase nk joint bro .. busy sket .. hehehe .. dtang follow awak .. follow sye kalau sudi http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/03/contest-penulis-senja-terakhir.html

and saye ade wat contest menarik .. dan join blog list