Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Wednesday, April 6, 2011

Tweet..Tweet..Tweet

Halau burung nie dari blog aku..dari die berak merate-rate...Sape nak burung tuhh..???aku nak jual...hehe..takdelee..sebenarnye semalam aku baru jee SIGN UP ngan twitter..waahhh..eksaited (ejaan amal espraza)..dan malangnyee..aku tak reti lee nak gune TWITTER uhh...Sape yang sudi nak ajar aku..T_T..Satu lagi sesiapa yang ade twitter tuhh follow lee..ulangan..Kalo sudi keyh??..



Ohhh..ade lagi...mase aku ber'TWEET'kan..First one that i follow was my LISA SURIHANI...habess lee korang aslann ngan iqbal hakimi..Aku da cakap Lisa Surihani aku punye..aku jumpe gak twitter DIANA DANIELLE..Pon aku follow..skandal lame.. : P

Lastly..start dari hari nie..aku mungkin tak aktif sangat di BLOG, FACEBOOK mahupon twitter..Da nak final next week..aku kena belajar..=,='..Sorilee mungkin aku akan update entri jee...

2 comments:

berita sengsasi said...

i follow

yad'z said...

halammmak weyh.. gua tak de burung2 bagai nieh lah.. hohoho