Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Friday, April 29, 2011

Cepat Sihat Kawanku!!!!

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Bloggee..

Entry khas untuk bespren aku. Dan jugak seorang blogger yang aku agak leh tahan terkenak di kalangan mika-mika nie sume. Kawan aku nie la kenalkan aku dengan dunia BLOG nie. Beliau bernama Muhammad Iqbal Hakimi Bin Tahir. Die kena tahan wad sebab appendix. Kesian kat beliau kena tahan time-time exam nie. So jangan heran kenapa beliau tak hupdate blog. Aku pon baru taw tentang berita ni kawan-kawan bagitau. Mungkin beliau tak sempat bagitaw. Dan Beliau ade 2 paper lagi kalo tak silap aku lee. Kat sini aku doakan supaya Mr.Iqbal Hakimi cepat sembuh kerana kawan-kawan kamu kat sini masih sayangkan kamu dan cepat balik DUNGUN tau. Jugee minta tolong korang doakan supaya beliau cepat sembuh dari penyakit beliau uhh.

Sekian,Terima Kasih.

2 comments:

yad'z said...

apendix teruk ke weyh... hope dia ok... =)

Ez0Lleee said...

da ok da...