Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Thursday, March 31, 2011

Pejam Celik...Dan Celik Lagi..

Ce korang try tutup dan bukak mate korang..takpon korang tekan refresh kat lappy,dekstop or watever yang korang gune untuk berBLOGGING..Now..aku rase sangat hepy biler dapat berBLOG nie even mule-muler aku rase memang malas na blogging nie..yelaahh..takut ADDICTED macam sekarang nie..Semenjak aktif sesangat nie dan biler dijemput masuk ke dalam SAHABAT BLOGGERS..wahh..makin ramai kawan aku dapat..seronok dapat kenal korang..Rase kalo bolee..Nak online je setiap saat,detik,waktu dan segala jenis perkataan yang sewaktu dengannye..

Daripada Follower kosong..kepada sekarang nie..dan moge mereka ikhlas membace hasil picisan daripada aku nie..Dan aku mintak maaf lee kepada sesiapa yang memollow nie sebab aku jarang online..yela busy kot study sekarang..nak nak menjelang final nie kan..tu pon aku cube gagahkan diri untuk menulis demi korang..kadang-kadang tuh seminggu 3-4 kali jee aku update..Sory sekali lagi sebab aku tak banyak menulis fakta2 menarik..im just being myself..wrote bout me..And sikit2 lee kalo fakta tuhh..aku nie jarang membace..



Dan mulai esok blog nie sudah beroperasi selama 2 bulan dan aku harap dapat mengumpul lebih ramai follower dan kawan-kawan macam KUNCI LOCKER,ALIA NATASHA,MAIRA QUEEN,AMAL ESPARZA,SYED HAKIM AL-YAHYA,NUR AMALINA ATHMAN,NOORFATAHIAH ZOHARDIN,SITI NORAIEN dan yang lain-lain lagi..Seronok berbual ngan korang walaupon just cakap-cakap kosong kan...

8 comments:

yad'z said...

warghh... tacimm.. ko tak sebut nama aku./.. hahahaha!!!

nur amalina bt athman said...

<--tade.. :(

ain revival said...

selamat majujaya..hehe

izwan said...

yea !! nme aku plng 1st ko sebut !! suka2...kunci locker skew !!

Ez0Lleee said...

yela..aku edit balik..

the garang said...

oi nama aku espraza la. bukan esparza. adoii. haha. thankx,

http://thegarang.blogspot.com/

Alia Natasha said...

WAHH ! nama saya ada ;) tensyiuuuu ^^

Ez0Lleee said...

Amal : typo error lahh tuuu..
Alia : alia<3