Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Wednesday, March 9, 2011

Miss Librarian Follower Ku ke-50!!!!

Huray2..Huray3...(lagu allayarham Sudirman)
Follower ezol da mencapai 5000..Seronok..haha..Seperti Terkezut tersentak tersepak pon adee(da swoh org follow memang r kan)..

Follower ezol yang ke 5000 nie tak laen dan tak bukan Miss Habibi Hamid(miss ke??)@Khumaera ismail@Miss Librarian..ezol da buat kunjungan balas ke blog beliau yang bercirikan fashion muslimah nie..dan beliau juge sedang mengadekan contest beliau yang ke-3(katenyer)..na enter contest leh klik sini..

selepas menskodeng2 kejap blog miss khumaera nie(aduss susah tol na eja name beliau)..ezol dapati(skema plak) entri beliau simple tapi seronok untuk dibace walaupun boring..tipu jee lah..kaler pink plak tuhh blognyee..beliau memang addicted kepada fesyen2 tudung dan kecantikan diri lee..sehingge banyak ezol tengok entri beliau berkaitan perkare tersebut..Tapi ditekankan disini 
JANGAN USHA BELIAU
kerana die suda berpunyee..hehe..

kelik gamba ntok ke blog beliau..

DA DA ADIOSA...

1 comment:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hahaha~ naseb baek takde kutuk2..kalo ade siap ar ezol!! =P