Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Saturday, March 12, 2011

Cukup Sudah Satu bulan...

Assalamualaikum kepada rakan2 bloggee..

Disini ade sedikit PENGUMUMAN bahwa blog EZOL IS FAEZ sudah mencapai usia sebulan..Seronok walaupun masih kurang perhatian daripada blogge laen..tapi aku still gumbira melihat blog yang aku bina dari zero,at least suda mempunyai sedikit2 follower sekirenye nak dibandingkan dengan bloggee yang laen kan..

Dan aku sangat2 lee berTERIMA KASIH kepada kawan2 bloggee yang support aku dari belakang sebab tanpe mereka2 nie..aku sendiri tak taw lee na tulis hapekan..

And beriban TERIMA KASIH kat iqbalhakimi,amirah anorah,cikgu suraya dan bloggers2 lain..

1 bulan suda..

3 comments:

yaya said...

congratz bro. da one month !
yaya pown blogger baru jugak ;)

atikNAOshi said...

wow! jeles dgn u bro!
atik pon blogger baru tp follower lum rmi lagi... :(

btw, congrats!

saouri said...

congraz....^__^