Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Sunday, February 13, 2011

Pabila Budak Matrik Masuk Hutan!!!!

Masuk hutan???yea..kami pelajar2 matrikulasi berjaya ber'CAMPING' di Taman Botanikal Ayer Keroh selama 3 hari 2 malam..camp yg aku dan mereka sertai ini adalah satu kem PSIKOAKaDEMIK yang ntah pape ntah..
Program ni agak menarik la sikit2 pade aku..xde la macam masyuk sangat..and well sememangnye kalo kiter camp kat mane2 p0n letih dan sakit badan itu memang tidak asing lagi..

             selepas siap mendirikan khemah di tapak kem..

Pade hari pertama kami bertapak tuh,kami nie selaku pelajar matrik diberi maser setengah jam...SETENGAH JAM jer!!!nt0k mendirikan khemah..selamat lar senang na pasang mende alah tuh...Hari pertama tak seronok sangat sebabnyer ader satu aktiviti jer pade belah malam iaitu "PECAHKAN AIS"..hehehe..

Hari kedue p0n xde la bez sangat..bak kate akuh..camping nie memang biase sangat lar..nothing extraordinary pon..letih jee ak pergi..= ='..hahaha...tapi malam kedue nie bez..aku dihidangkan dengan babyQ...sodap-sodap..hahaha..then..adelah malam kebudayaan yg dipersembahkan oleh bebudak matrik ni jugak..kreatif juger mereka nie buat drama laa,dikir barat laa..unsur-unsur melawak nie memang hade pon..pecah-pecah perut aku ketawa..terpakse kutip balik isi-isi perut aku tuh.. : D
o0o..ader satu lagii..malam tuh aku bersame 5 orang sahabat pergi fly ke simpang na pergi MCD..tapi separuh jalan jee..da tak larat..sume muke macam na mamposs...ape taknyer hampir 2 kilometer weii kiteorang jalan kaki..taknak berjelir lak lidah kiteorang nie..malam tu jugak kiteorang vandalisme signboard "KELUAR" konon2 nak bawak balik tapak kem tapi haram..menatang tu pon leh tahan berat lorr..last2 kiteorang tinggalkan jee tepi pagar WONDERLAND..

Hari ketige ape lagi kalo x balik..cukup laa aku dok sini..taknak daa..seksa woo..hahaha..tapi pagi tu aku ad taman botanikal trekking (jungle trekking disebut oleh lecturer aku)haha..

3 comments:

'yAnA' Cute said...

hyep,Faez.. yana follow blog nih...wee~~

Happy Blogging ya~~ tahnks to Iqbal Hakimi sebab introduce belog nih..hehe =)

'yAnA' Cute said...

beshnyer pi camping...i loikee sgt2...nghee~~

Ez0Lleee said...

hyep yana..^^..

thanx 4 following 6t i follow u balik..:)

6t camping lagi i ajak..hehe..