Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Tuesday, February 15, 2011

ERR..HYE..SAYA BLOGGER BARU

ehhh..hye..
tadi ngah onlinee fb la kan..aku chat2 lah dengan salah sorang bloggers nie..aku kenal dye pon kat sahabat blogger..name die tak lain dan tak bukan adalah YUYU ZULAIKHA..kalo tak silap aku da 3-4 tahun gak die menceburi bidang tulis-menulis nie..sedang chatting2 tuh aku invite la die berblog-walking ke blog aku yang memang memang masih tidak mempunyai pape pon..dipendekkan cerita die pon suruh laa aku join promosi abang BEN ASHAARI nie..sory la abang ben..tak kenal sangat abang sebelom nie..semenjak due menjak nie pon baru kenal..sori sesangat..

Na join promosi nie hanye ntok yang mempunyai followers 100 ke bawah sahajee..sekali lagi..100 sahaje taw..lebih2 tarak..tak tau la kalo abang ben ade na wat promosi bawah 200 ker,300 ker..keputusan semua di tangan beliau sahajee..haha..ok,da kena laa tuh kan..aku plak mase tulis entri nie aku baru ader 11 followers ajer..sediyh2..;'-(..aku harap lee dapat sangat kawan dengan rakan2 bloggers nie selepas join promosi abang ben nie..so,kepada memaner blogger2 di luar sane yang hanya mempunyai ciri2 yang aku gitaw kat atas nie boleh r join segmen nie..

JOM..JOM..join segmen nie..kiter memeriahkan lagi segmen ABANG BEN ASHAARI nie..MEH..MEH..


P/S : Baru ku taw abang ben ashaari nie sangat sangat dan sangat lar terkenal di dalam dunia berbl0g nie..skali lagi aku na ucap MAAF kat ABANG BEN ASHAARI nie..^^

7 comments:

Raji berkata said...

hohoho nnti sekejap jer naik seratus follower blog ni inshaAllah ;P

Ez0Lleee said...

yeker Raji..nyway thanx la sudi membace blog nie..^^

atikNAOshi said...

ezol is faez..really nice
saya da folo ur blog :)

apisv2 said...

salam,
melawat dn mengunjungi para2 blogger;p
slmt berkenalan=)
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

Ez0Lleee said...

Slamat berknalan jugee..

Ez0Lleee said...

thanx for following yee atikNA0shi..
:D

L.O.V.E.P-QaH said...

Singgah dari page Abg Ben :)