Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Thursday, February 17, 2011

1 Hari Yang Memboringkan!!!

1 Hari jee..??..actually kalo kat matrik nie..Setiap Hari adalah hari yang membosankan..nak taw knapee???Sebab tiap2 hari korang akan lakukan bende yang same..Aku bagi contohlee..pagi korang bangun,mandi,solat,etc..then korang turun dari blok pergi pulak assembly(lagi worst dari skola sebab hari-hari)..abis assembly pergi kelas then abis pukul 4..after 4,korang riadah..malam buat esaimen..lastly tido..ok..sangat memboringkan..



Tapi semalamlee hari yang tersangat-sangat boring pabile wifi@student nie tutup(hari nie pon tutup lagi)...Argghhhh!!!..Sumpah tension kalo macam nie..hanye berfb/berblogging jer yang hilangkan boring kat kmj nie..da kalo wifi tutup..no more entertainment..demmm...dengan project bi nyer lagi..mane wehh aku nak cari sumber pic bagai..but my saviour is coming..member aku..Selamat lee die bagi pinjam bb die pade aku..leh la jugak wat project sambil berblogging@berfacebooking..hahahaa..^^

nie ha projek bi aku..promotion pasal cupcake..


p/s :sebab tuh lee satu hari tak update blog semalam..da lee admin kolej o0i..bukak lee wifi tuhh...

8 comments:

iamfareezyusoff said...

haha. kesiannya. pakai la broadband. ;)

Ez0Lleee said...

bb???
duet xde..:(

NSJ3108 said...
This comment has been removed by the author.
NSJ3108 said...

matric ni mmg tempat tuk berhempas pulas..jgn boring2 n jgn sia2kan peluang yg dah ade depan mate..keep enjoy ur life kat matric sane =)

azie ismail said...

alolo...ciannyer baca...hehe

Ez0Lleee said...

yerr..memang x akan disiakan...

kesian sangat ker..;P..heeehee..

s.y.a.r.q said...

lor??assembly setiap hari ke??ko matrik mane dik???

dulu akak mase matrik setiap ari isnin je de perhimpunan.Kadang2 pegi2,ha ha..ade jugak hari yg tak pegi tu,duduk dlm bilik tdo kroh kroh2. pakat dengan room mate,kami tutup kipas.so kalau warden cek, xdelah dgr bunyi kipas.so igt xde org kt bilik.har har har

Ez0Lleee said...

matrik johor la kak..wajib turun sebelom perhimpunan setat..