Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Thursday, May 12, 2011

Apa Cerita ? ?

Assalamualaikum w.b.t dan Salam satu bloggee..

Aku nak bertanya kepada setiap manusia atau pembaca . Aku kalo boleh nak buat pembaharuan dalam site nie . Tapi aku tak terfikir ape yang aku nak buat . Korang ade cadangan ? Dan ape yang korang suke tentang blog aku nie ? Korang ada pendapat ? Korang nak aku bercerita pasal ape ? Boleh korang bagitau ?

Survey ini bertujuan untuk merapatkan lagi hubungan sesama bloggers nie . Dan untuk naik taraf blog aku nie . Jadi aku sangat amat memerlukan idea-idea dari korang semua . Tanpa pembaca siapalah pengarang blog nie .
Insyaallah kite akan sama-sama dapat memajukan Malaysia melalui saluran media ini .

4 comments:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

buat lah entri yang sesuai dibaca semua org..buat lawak2 sikit..syok sendiri pun boleh tp jangan lebih2..

rajin komen2 blog org.baca2 blog org..amek idea org lain kemudian jadikan satu idea baru untuk blog kita..

tp perlu masa ..banyak kan baca blog org lain jugak =)

hafiz hafizol said...

oohoo.. HH bukan otai ler retis jek weyh haha.. papepun setuju ngan komen si Iqbal 2.. Huhu..

entri 2 penting.. LAu entri best sure lah ramai org akan berkunjung ke blog kite an.. okbaii..

Pembawa_Wacana said...

Entri santai dan lahir dari jiwa ko sendiri... susah nak buat entri fake soul nih.... jadi...buat jer ikut kehendak hati ko..... cuma tapis dari segi emosi dan wording... bersopan tapi santai.... melawak digalakkan... jangan terlebih.... info pun bagus jarang-jarang..... kalau banyak sangat pun tak ok....

sha said...

Wah, blogger hebat2 dah bagi komen, pendapat dan cadangan tu.. Segan la kite nak 'suara', kite ni newbie jer..

Betul apa yg diorg ckp tu..
kena la tulis sendiri, dari hati. Kalau copy n paste, memang org menyampah, tambah pulak tak letak sumber. Ewah, macam ko punya la ek?

berdasarkan pengalaman dan pemerhatian, org akan baca kalau tulisan tu mmg dari ko. Tapi kalau dari orang lain = ambik dari org lain, belum tentu org nk baca.

lagi 1, bila nak berhenti, titik (noktah), koma, tanda soal, tak perlu la ada space bar, okay? kalau tak, pelik. Tak kisah pun. Tapi bila dah titiknya lari duk bawah, nampak sangat pelik, tau.

Pasal header ko, dah background biru, letakla wrna effect tulisan tu wrna yg kontra dgn wrna biru.. merah ke, putih ke, kuning ke.. baru cantik.

Maaf la, pandai jer komen. Eh, tak boleh marahkan aku.. Kata nak suruh bagi komen. Chill sudah..