Iklan Sebentar yee..

Ezol Punyee Pembace

Ini EzoL

My photo
Talk like innocent with crazy minded.

Tuesday, March 29, 2011

Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman

Assalamualaikum dan Salam 1 Bloggerss..


Wahhh..superhero gelap nie ekot aku plak..mane aku dapat hero nie..haahh..dari Aslan punye bilog...rase na jalan2 kat situ kan..boleh plak jumpe batman gelap nie tengah membuat satu contest untuk disertai oleh sume para bloggee..Haaa..walaupon dompet QUIKSILVER aku masih baru dan belom mencapai umor setahun tapi aku still na join contest nie..wat backup..6t wallet tuhh rosak teros leh tuka tanpa membeli wallet baru..Dan objektif aku selain mendapatkan dompet polo nie ialah untuk menewaskan Aslan supaye die tak dapat..hahaha..tulahh sape swoh asik like post aku kat SB jee...

Wallet Polo yang MR.DARK BATMAN kiter na bagi nie bukan yang petaling street mahupon downtown danau kota...beliau yang bagitaw..bukan aku...Aku orang yang lurus..die tulis ori kat situ..Ori lee untuk aku.. 
: )


walaupon ade tulis ass..tak bererti dompet nie milik ko aslann..


  aku jee bole punggungi wallet nie laa aslann..hahaha..

Kalo aku menang contest nie aku rase aku teros pakai 2 wallet..bia tamak sikit menunjukkan betapa aku xna bagi kat aslann..hahaha..Kepada sesiapa yang iri hati dan tak nak aslan menang bole enter 
CONTEST INI--->kelik sini..

aku na tag 3 orang nie...

p/s : satu lagi..lisa aku punye yee aslann..hahaha..(gelak style setan)...

6 comments:

aslann said...

wahh! nganjing aku kat post die!! ko memang syaitonnzzz sbb tu gelak cam syaitonnzzz. hahaahahahaha XD

Ez0Lleee said...

hahaha...
no words for u..

efa said...

good luck..gila wallet polo tu terbaik hehe

muniraksasa (; said...

bwahahaha. padan muke ko LANN ! hambek ko sejibik.

Ez0Lleee said...

jom kondem aslan ramai3..hahaha..

Darkbatman said...

tq bro cz join. :D